Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Kom van Aaiweg 12
€ 925.000,- k.k.
Beschrijving
Prachtig gelegen half-vrijstaande, geschakelde villa met grote garage en een oprit, gelegen op een groot perceel van 310m2 eigen grond. Deze fraaie en goed onderhouden woning is in het jaar 2000 gebouwd in een klassieke jaren ’30 stijl. De woning heeft een grote uitgebouwde woonkamer, woonkeuken aan de voorzijde, 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en diepe en brede achtertuin op het zuidoosten. Deze achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, veel vaste groene beplanting, een tuinberging
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte197 m²
Perceeloppervlakte310 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Prachtig gelegen half-vrijstaande, geschakelde villa met grote garage en een oprit, gelegen op een groot perceel van 310m2 eigen grond.
Deze fraaie en goed onderhouden woning is in het jaar 2000 gebouwd in een klassieke jaren ’30 stijl.
De woning heeft een grote uitgebouwde woonkamer, woonkeuken aan de voorzijde, 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en diepe en brede achtertuin op het zuidoosten. Deze achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, veel vaste groene beplanting, een tuinberging en een achterom. In deze prachtige tuin kunt u op elk moment van de dag tot, zelfs in de avond, van de zon genieten.

De ruime en uitgebouwde woonkamer heeft grote raampartijen over de breedte van het huis, een perfecte lichtinval, ook vanwege de lichtkoepel en mooi uitzicht op de achtertuin.

Deze half-vrijstaande geschakelde villa ligt in een zeer groene omgeving, bij het geliefde oude dorp van Leiderdorp met in de directe omgeving op nog geen kilometer afstand 2 supermarkten (waaronder de Lidl), buurtwinkelcentrum Santhorst, buurtwinkeltjes, tennisbanen, zwembad “De Does”, basisscholen, kinderopvang, diverse restaurantjes en ‘park de Houtkamp’.

Verder zijn er nog veel voorzieningen op fietsafstand zoals bijv. winkelcentrum ‘Winkelhof’, vele sportfaciliteiten, middelbaar onderwijs, ziekenhuis ‘Alrijne’, groene omgeving zoals de ‘Munnikenpolder’, eenvoudig te bereiken en natuurlijk ook het historische centrum van Leiden. Er zijn goede openbaar vervoer-verbindingen naar o.a. NS-station Leiden Centraal en de Leidse binnenstad.

De A4 naar de grote steden waaronder Amsterdam maar ook Schiphol, Den Haag en Rotterdam alsmede de N11 naar Alphen aan de Rijn en Utrecht zijn tevens zeer eenvoudig te bereiken. Parkeren kan op eigen terrein op de oprit, maar natuurlijk ook op de ruime parkeervakken aan de openbare weg.

Indeling
Entree, ruime hal met vloertegels en gedeeltelijk wandtegels in lichte en neutrale kleurstellingen, meterkast met voldoende groepen en een modern en fraai afgewerkt toilet met fonteintje. Zeer ruime uitgebouwde woonkamer met pvc-vloer, gashaard en lichtkoepel, een vaste kast en toegang naar de achtertuin. Aan de voorzijde is de keuken uit 2020. Deze nagenoeg nieuwe keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met 5 kookzones, vaatwasser, 2 spoelbakken beide met kraan, veel kast- en bergruimte, een grote koelkast en vriezer, hete-lucht oven en een combi-oven. Vanwege klassieke bouwstijl is er in deze keuken een mooie erker aan de voorzijde.
De achtertuin is heerlijk breed met sierbestrating, vast groen, een berging, een achterom en geeft veel privacy.

1e verdieping
Overloop, 1e slaapkamer aan de voorzijde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, design radiator en inbouwspots. Modern in lichte kleurstellingen betegeld toilet met fonteintje, 2e grote ouderslaapkamer over de hele breedte aan de achterzijde. Er is een grote inloopkast die vanaf de overloop bereikbaar is.

2e verdieping
Overloop, volledig betegelde (2e) badkamer aan de voorzijde met wastafel, douchecabine en verwarming, 3e slaapkamer aan de voorzijde met een dakkapel en met toegang, via een vlizotrap, naar de zolderberging.
4e slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel. Grotendeels betegelde wasruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, opstelling cv-combiketel en mechanische ventilatiebox.
Grote bruikbare zolderberging

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier tevens vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2000
– Woonoppervlak: 197m2
– Inhoud: 676m3
– Perceel: 310m2
– 12 zonnepanelen
– Warm water en centrale verwarming met Cv-combiketel: Intergas HR 2015 (Eigendom)
– Vloerisolatie, spouwmuur- en dakisolatie aanwezig.
– Hardhouten kozijnen met dubbel glas
– De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren
– De wanden zijn afgewerkt met stucwerk in fijne structuur.
– Buitenkranen aan de voor- en achterzijde.
– Buitenstopcontact in de tuin.

Vraagprijs: € 925.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Kom van Aaiweg
Huisnummer
12
Postcode
2351 NN
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 925.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.696
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2000
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²
Perceeloppervlakte
310 m²
Inhoud
676 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
A
Label einddatum
02-04-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Intergas HR
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
187 m²
Tuin
southeast

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten