Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Rijn en Schiekade 4-a
€ 425.000,- k.k.
Beschrijving
Wonen op een schitterend plekje nabij het centrum van Leiden? Dit is nu echt mogelijk. Deze fraaie 4-kamer bovenwoning ligt aan de zeer gewilde Rijn en Schiekade en heeft veel originele details met semi open keuken, 2 slaapkamers op de 2e etage en een zonnig dakterras met fraai uitzicht gelegen op het westen. De woning bevindt zich in het geliefde “Vreewijk”. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt het prachtige historische centrum van Leiden met zijn
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte91 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen op een schitterend plekje nabij het centrum van Leiden? Dit is nu echt mogelijk. Deze fraaie 4-kamer bovenwoning ligt aan de zeer gewilde Rijn en Schiekade en heeft veel originele details met semi open keuken, 2 slaapkamers op de 2e etage en een zonnig dakterras met fraai uitzicht gelegen op het westen. De woning bevindt zich in het geliefde “Vreewijk”. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt het prachtige historische centrum van Leiden met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Ook diverse (basis)scholen liggen op loop- of fietsafstand. Uitvalswegen zoals de A4 , A44, en N11 (Alphen aan den Rijn/Utrecht) zijn eenvoudig te bereiken evenals NS-Station en bushaltes.

Indeling

Begane grond:
Eigen voortuin met opstelplaats voor de afvalcontainers. Voordeur met eigen opgang tot de woning. Hal met vernieuwde meterkast (6 gr.) Trap naar de bovenwoning.

1e etage:
Overloop/hal met garderobe, toilet, afgesloten trap naar de 2e etage. De woonkamer en woonkeuken zijn via 2 deuren bereikbaar. De 1e deur geeft toegang tot de voorkamer met schouw en hoge raampartijen. Hier heeft u prachtig uitzicht op de Rijn en Schiekade. De 2e deur brengt u in de achterkamer met openslaande deuren naar het zonnige dakterras. De eenvoudige keuken ligt ook aan de achterzijde van de woning. De voor- en achterkamer worden gescheiden door een en suite kastenwand met 4 inbouwkasten. In de schuifdeuren is nog glas-in-lood aanwezig. De fraaie glas-in-loodbovenramen in de voorkamer zijn zelfs voorzien van dubbel glas. De gehele etage is voorzien van dubbel glas.

2e verdieping
Vaste trap naar de 2e etage. Ruime en hoge overloop met veel opbergruimte op de vide. Hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-ketel. De 1e slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een dakkapel (enkel glas) en ruime inbouwkast. Deze is ook eenvoudig weg te halen en daardoor kan deze slaapkamer worden vergroot. De badkamer ligt tussen de 2 slaapkamers in en heeft een separaat ligbad, inloopdouche, wastafel, 2e toilet en Veluxraam. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft 2 Veluxramen. Via een 2e deur is er direct toegang tot de badkamer.

Buiten
Op de 1e (woon) verdieping aan de achterzijde van de woning zijn openslaande deuren die uitkomen op een zonnig dakterras met uitzicht op tuinen. Hier kunt u genieten van de middag- en avondzon en van de rust zonder straatrumoer.

Kom kijken en laat u verrassen!

Van deze woning is een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1880
– Woonoppervlakte: 91 m2
– Inhoud: 350m3
– De woning is gelegen op de 1e en 2e etage (bovenwoning)
– Slapende VVE. Opstalverzekering en KvK inschrijving zijn aanwezig.

Vraagprijs: € 425.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Rijn en Schiekade
Huisnummer
4-a
Postcode
2311 AJ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.671
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
10 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1880
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
350 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
15-05-2033
Type ketel
Nefit
Boiler jaar
2010
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, open ligging, aan vaarwater
Media

Vergelijk objecten