Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Zoeterwoudsesingel 1-F
€ 750.000,- k.k.
Beschrijving
Altijd al wel eens willen wonen op één van de mooiste plekken van Leiden? Dan hebben wij voor u, deze schitterende en recentelijk nieuwgebouwde 4-kamer maisonnette op de 3e en 4e verdieping. Deze woning heeft een luxe keuken en luxe badkamer en een flink terras op het zuiden en met prachtig uitzicht op het water van de Zoeterwoudsesingel en het historisch stadscentrum van Leiden. Het moderne en kleinschalige appartementengebouw (3 afzonderlijke woningen) is in 2019
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte130 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Altijd al wel eens willen wonen op één van de mooiste plekken van Leiden? Dan hebben wij voor u, deze schitterende en recentelijk nieuwgebouwde 4-kamer maisonnette op de 3e en 4e verdieping. Deze woning heeft een luxe keuken en luxe badkamer en een flink terras op het zuiden en met prachtig uitzicht op het water van de Zoeterwoudsesingel en het historisch stadscentrum van Leiden.

Het moderne en kleinschalige appartementengebouw (3 afzonderlijke woningen) is in 2019 gebouwd in hoogwaardige kwaliteit in een sfeervolle en klassieke stijl. Dit top-appartement is energiezuinig met moderne isolatie, zonnepanelen en een energielabel A.

De woning is gelegen aan de rand van het centrum waar u alle stadse gemakken binnen handbereik hebt. U kunt onder andere elke woensdag en zaterdag te voet uw boodschappen doen op de wekelijkse markt, gezellig winkelen in de Doezastraat en Herenstraat en er zijn diverse terrasjes in de nabijheid waar u kunt neerstrijken. Het NS-station Leiden Centraal ligt op 5 minuten fietsafstand en via de nabijgelegen N206 bereikt u eenvoudig de uitvalswegen A4/A44/N11 richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Indeling

1e verdieping (woonverdieping)
Entree woning, ruime hal met intercom/video en trapopgang naar de verdieping. Woonkeuken aan de achterzijde met dubbele set met openslaande deuren naar het terras op het zonnige zuiden. De moderne keuken is in een hoekopstelling voorzien van Miele-inbouwapparatuur met een koelkast en vriezer, een vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, een spoelbak en een Quooker. Hal met inpandige bergruimte voorzien van uitgebreide meterkast, grote energiezuinige 150lter boiler voor het warm water, unit voor de mechanische ventilatie en aansluitingen voor wasapparatuur. Volledige betegelde toiletruimte met wastafel en modern toilet, ruime en sfeervolle woonkamer aan de voorzijde met uitzicht op het water van de Zoeterwoudsesingel en het stadscentrum. Deze verdieping is voorzien van vloerverwarming en in visgraat gelegde pvc-vloeren.

2e verdieping (slaapverdieping)
Ruime overloop/hal met zijdakkapel met gunstige lichtinval en veel glas, 1e slaapkamer aan de voorzijde met Frans balkon en fraai uitzicht over het historische stadscentrum. Moderne badkamer in neutrale kleurstellingen betegeld met toilet, grote wastafel en inloopdouche, 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde, beide met Frans Balkon op de zuidzijde en fraai uitzicht. Deze verdieping is tevens voorzien van pvc-vloeren in visgraat gelegd met vloerverwarming.

Op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw is een privé berging.

Buitenruimte.
Aan de achterzijde aan de woonkeuken ligt het fraaie dakterras, uitgevoerd met hardhouten vlonders en een balustrade. Dit terras is via een dubbele set openslaande deuren te bereiken. Aan de voorzijde aan de grootste slaapkamer is een Frans Balkon. Aan de achterzijde op de verdieping zijn twee Franse balkons.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2019
– Woonoppervlak: ca 130m2
– Inhoud: 392m3
– Geheel voorzien van visgraat pvc vloeren met elektrische vloerverwarming
– Buitenkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van HR++ beglazing
– De buitengevels zijn uitgevoerd als geïsoleerde spouwmuren.
– De verdiepingsvloeren zijn betonvloeren met een zwevende dekvloer.
– De buitendeuren en –ramen zijn voorzien van veiligheidshang en sluitwerk met het SKG
keurmerk 3 sterren.
– De luxe badkamer is afgewerkt met Mosa-tegels en vloerverwarming.
– Drie riante slaapkamers
– Voor eigenaren is een parkeervergunning te verkrijgen via de gemeente Leiden.
– Vereniging van eigenaren ca. € 145= per maand
– De zonnepanelen op het dak zijn voor de drie appartementen.
– Separate berging in de tuin met een achterom
– Intercomsysteem voorzien van een camera
– Warm water via een Stiebel Eltron 150-ltr wandboiler.
– Uitgebreide meterkast met 15 groepen met aardlekschakelaars, een boilergroep, een
kookgroep en groep voor de zonnepanelen.
– Voor eigenaren is een parkeervergunning te verkrijgen via de gemeente Leiden.

Vraagprijs: € 750.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zoeterwoudsesingel
Huisnummer
1-F
Postcode
2313 AX
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.770
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2019
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
392 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
14-10-2031
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, in centrum, in woonwijk, open ligging, aan vaarwater
Oppervlakte
9 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten