Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Reitzstraat 1
€ 379.000,- k.k.
Beschrijving
In een zijstraatje van de Morsweg gelegen, leuke stadswoning met klassieke uitstraling (bouwjaar ca. 1895). Deze woning heeft verrassend veel ruimte met een grote woonkamer, een flinke (aangebouwde) badkamer en keuken, 2 slaapkamers met dakkapellen, een besloten tuin (plaats) en dakterras op het westen en een berging. De Reitzstraat is een autoluwe straat, op (korte)loopafstand van het historische centrum van Leiden met vele restaurants en terrassen, (film)theaters, musea, bezienswaardigheden en een brede sortering aan winkels
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte85 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In een zijstraatje van de Morsweg gelegen, leuke stadswoning met klassieke uitstraling (bouwjaar ca. 1895). Deze woning heeft verrassend veel ruimte met een grote woonkamer, een flinke (aangebouwde) badkamer en keuken, 2 slaapkamers met dakkapellen, een besloten tuin (plaats) en dakterras op het westen en een berging.

De Reitzstraat is een autoluwe straat, op (korte)loopafstand van het historische centrum van Leiden met vele restaurants en terrassen, (film)theaters, musea, bezienswaardigheden en een brede sortering aan winkels en speciaalzaken.

Ook supermarkten, kinderopvang, diverse basis- en middelbare scholen, sportfaciliteiten en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand.
Het NS-station Leiden centraal is ook op loopafstand net als het LUMC, de Universiteit Leiden, het Bio-sciencepark en het recentelijk gemoderniseerde buurtwinkelcentrum “Diamantplein”.

De verbindingswegen naar de A44 richting Amsterdam en ‘s-Gravenhage alsmede naar de N206 richting Duin- en Bollenstreek zijn heel eenvoudig bereikbaar. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning in een betaalde parkeerzone met parkeervergunningen ca. € 53 per jaar, via de gemeente Leiden.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast en garderobe ruimte, ruime woonkamer met eikenhouten vloerdelen, een vaste kast en een open spiltrap naar de verdieping.
Vanuit de woonkamer is er toegang, via de schuifdeur naar de badkamer. De badkamer is volledig betegeld badkamer met een douchecabine, ligbad, wastafel, modern toilet en aansluitingen voor wasapparatuur.
Aan de achterzijde is tevens een halfopen keuken, in rechte opstelling, met apparatuur zoals een afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, koelkast en een vriezer, oven en een dubbele spoelbak. Vanuit de keuken en badkamer is de besloten achtertuin (plaats) te bereiken. Achter in de tuin is een stenen berging voorzien van elektra.

1e verdieping
Overloop met een werkruimte aan de zijkant en veel bergruimte, 1e slaapkamer aan de voorzijde met zij dakkapel, 2 vaste kasten en een (3e)vaste kast met opstelling cv combiketel, 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en toegang naar het dakterras op het westen.

Overige kenmerken
Woonoppervlakte 84,4m2.
Inhoud 323,6 m3.
Perceeloppervlakte 85m2.
Begane grond en 1e verdieping zijn grotendeels voorzien van rolluiken
De keuken heeft een dakkoepel voor extra veel lichtinval.
De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas.
Het dak is voorzien van nieuwe dakpannen, folie en zinkwerk (2019).
Er is een airco-installatie
De meterkast is voorzien van 8-groepen met aardlekschakelaar.
Warm water en centrale verwarming via cv-combiketel Intergas HR uit 2012

Vraagprijs: € 379.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Goed om te weten:?Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan.??

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.??

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Reitzstraat
Huisnummer
1
Postcode
2332 XV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 379.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.459
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 1 maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1895
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
85 m²
Inhoud
324 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
28-02-2033
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Intergas HR
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Oppervlakte
7 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten