Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Herensingel 27-AB
€ 645.000,- k.k.
Beschrijving
Wonen en werken in het bruisende centrum van Leiden In het centrum van Leiden gelegen, grote hoekwoning met bedrijfsruimte en fraai uitzicht op het water van de Herensingel. Deze voormalige bakkerijwoning heeft een grote bedrijfsruimte op de begane grond van totaal ca 108m2 en een afzonderlijk bereikbare bovenwoning op de eerste en tweede verdieping van ca 106m2 met balkon op het westen. Op de begane grond is een winkelruimte met magazijn en opslagruimte (voormalige bakkerij)
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte214 m²
Perceeloppervlakte97 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen en werken in het bruisende centrum van Leiden

In het centrum van Leiden gelegen, grote hoekwoning met bedrijfsruimte en fraai uitzicht op het water van de Herensingel.

Deze voormalige bakkerijwoning heeft een grote bedrijfsruimte op de begane grond van totaal ca 108m2 en een afzonderlijk bereikbare bovenwoning op de eerste en tweede verdieping van ca 106m2 met balkon op het westen.

Op de begane grond is een winkelruimte met magazijn en opslagruimte (voormalige bakkerij) en een extra ruimte op de eerste verdieping aan de achterzijde.
Via een zelfstandige entree bereikt u de bovenwoning met een ruime en lichte woonkamer (voormalig-en-suite), een keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, balkon en bergvliering.
Deze woning heeft veel gebruiksmogelijkheden zoals wonen met werken gecombineerd of verhuur van de bedrijfsruimte of juist verhuur van de woonruimte.

De woning is gelegen op loopafstand van o.a. restaurants, musea, diverse universiteitsgebouwen, winkels, supermarkten, openbaar vervoersvoorzieningen en de gezellige markt op woensdag en zaterdag.

Tegenover de woning, aan de overzijde loopt u zo het prachtige singelpark van Leiden binnen.

Verbindingswegen richting Amsterdam en Den Haag A4 en Alphen aan den Rijn en Utrecht N11 zijn eenvoudig te bereiken. Op de fiets is binnen een paar minuten het Ns-station Leiden Centraal te bereiken.

Indeling
Begane grond winkel/bedrijfsruimte
Entree, voormalige bakkerswinkel met een stenen vloer en systeemplafond en verlichting
Extra ruimte, magazijn of werkruimte met vloertegels en een groepenkast, een lange hal naar het achtergelegen gedeelte, grote opslagruimte (voormalige bakkerij) met een grote groepenkast, werkblad met spoelbak en bergruimte en toegang naar de ruimte op de verdieping. Op de verdieping is een open ruimte met een cv-combiketel.

De bovenwoning
Indeling;
Begane grond, entree, hal met trapopgang naar de verdieping

1e verdieping,
Overloop/hal met toilet, grote woonkamer (voormalig -en-suite) met keuken aan de voorzijde De keuken is in neutrale kleurstellingen, in een hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, met spoelbak, vaatwasser, koelkast-vriescombinatie, magnetron, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.
Ruim zit gedeelte aan de achterzijde met een grote vaste kast en toegang naar balkon op het westen, via de openslaande deuren en 1e slaapkamer aan de achterzijde.
Deze verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloer ener is een vaste opbergkast.

2e verdieping
Overloop met inloopkast, ruime volledig betegelde badkamer aan de voorzijde met een douchecabine, wastafelmeubel met wastafel, een verwarming en aansluitingen voor wasapparatuur.
2e slaapkamer aan de voorzijde, 3e slaapkamer aan de achterzijde (2 kamers mogelijk)

Flinke bergvliering met opstelling van de cv-combiketel.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Naast de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Overige kenmerken
– Woonoppervlakte 106m2
– Bedrijfsruimte 108m2
– Inhoud 730m3.
– Balkon 7m2.
– Verschillende groepenkasten, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars en krachtstroom
– Veel inpandige bergruimte.
– Vanuit de winkelruimte is de bovenwoning inpandige te bereiken.
– Warm water en verwarming via twee cv ketels; 1x een cv-combiketel Intergas Kombi Kompact HRE 24/18 uit
2009 en een cv-combiketel Intergas Kombi Kompact HRE 24/18a uit 2021
– De begane grond van 108m2 heeft een bedrijfsbestemming.
– Wellicht mogelijk om de bestemming van de bedrijfsruimte door de gemeente te laten omzetten in woonruimte.

Vraagprijs: € 645.000, – k.k. | Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Herensingel
Huisnummer
27-AB
Postcode
2316 JV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 645.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.015
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 1 maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1934
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
214 m²
Perceeloppervlakte
97 m²
Inhoud
730 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
Niet beschikbaar
Type ketel
Intergas
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, in centrum, open ligging
Media

Vergelijk objecten