Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Papiermolen 88
€ 325.000,- k.k.
Beschrijving
Op een goede locatie en op steenworp afstand van winkelcentrum “De Kopermolen” ligt dit nette 3 kamer hoekappartement gelegen op de 3e verdieping met een heerlijk en ruim balkon op het zuidwesten, daar kunt u lekker in de middag en avond zon zitten. Op de begane grond is er een grote gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement maakt deel uit van een appartementencomplex voorzien van 2 liften. Wijkpark, winkelcentrum en openbaar vervoer (bus) in de directe omgeving.
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op een goede locatie en op steenworp afstand van winkelcentrum “De Kopermolen” ligt dit nette 3 kamer hoekappartement gelegen op de 3e verdieping met een heerlijk en ruim balkon op het zuidwesten, daar kunt u lekker in de middag en avond zon zitten. Op de begane grond is er een grote gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement maakt deel uit van een appartementencomplex voorzien van 2 liften. Wijkpark, winkelcentrum en openbaar vervoer (bus) in de directe omgeving. Het Centraal Station en het bruisend centrum van Leiden ligt op ca. 10 fietsminuten afstand.

Indeling

Begane grond:
Beveiligde entree appartementencomplex, bellentableau, brievenbussen en deur naar ruime hal met trap en liften. De gemeenschappelijke fietsenberging bevindt zich op de begane grond en is makkelijk toegankelijk.

3e etage:
Inpandige portiek naar de appartementen. Entree appartement. Ruime hal met garderobe en vernieuwde meterkast. Zeer ruime inpandige berging met opstelplaats wasmachine, droger en vasten-kasten wand. Als u doorloopt komt u bij de 1e slaapkamer met vaste kast en toegang tot het balkon. Modern zwevend toilet met fontein. De woonkamer met open keuken in L-vormige opstelling is echt een plaatje en van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur zoals: koel/vries combinatie, vaatwasser, spoelbak, 4-pits inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven en afgewerkt met een modern werkblad. Via de woonkamer heeft u toegang naar de 2e ruime slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer is er ook toegang tot het zonnige balkon. De moderne badkamer is ook echt een plaatje en voorzien van een separaat ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en 2e toilet. Er is ook een walk-in closet aanwezig.

Goed om te weten:
De gehele woning is 3 jaar geleden compleet gemoderniseerd en is zo te betrekken.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier vinden inclusief de Vve stukken. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1978
– Woonopp: 97 m2
– Inhoud: 303 m3
– Verwarming en warm water middels centrale voorziening (blokverwarming)
– Isolatie: De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
– Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten € 325,71 per maand inclusief o.a. schoonmaak, groot- en klein onderhoud en opstalverzekering (opgaaf 1-1-2023)
– Voorschot blokverwarming, warm en koud water € 267,29 per maand (opgaaf 1-4-2023)

Vraagprijs: € 325.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Ouderdom- en asbest clausule zijn van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Papiermolen
Huisnummer
88
Postcode
2317 SW
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.351
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1978
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Inhoud
303 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
12-11-2029
Isolatie
dakisolatie

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten