Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Trompstraat 44
€ 395.000,- k.k.
Beschrijving
BELEGGINGSOBJECT Op korte afstand van het levendige centrum van Leiden, in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, ligt deze jaren ’30 EiNDWONING met apart achtergedeelte. Deze voormalige bakkerij heeft 6 kamers bevat nog authentieke details zoals paneeldeuren en glas in lood ramen, hoge plafonds. Het object wordt aangeboden in verhuurde staat. De huuropbrengst bedraagt ca € 26.500,- per jaar inclusief energiekosten. In de directe omgeving is er onder andere de Zijlpoort, het Katoenpark en het Ankerpark
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte93 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers6 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

BELEGGINGSOBJECT

Op korte afstand van het levendige centrum van Leiden, in de gezellige en populaire Zeeheldenbuurt, ligt deze jaren ’30 EiNDWONING met apart achtergedeelte.
Deze voormalige bakkerij heeft 6 kamers bevat nog authentieke details zoals paneeldeuren en glas in lood ramen, hoge plafonds.
Het object wordt aangeboden in verhuurde staat. De huuropbrengst bedraagt ca € 26.500,- per jaar inclusief energiekosten.

In de directe omgeving is er onder andere de Zijlpoort, het Katoenpark en het Ankerpark en natuurlijk de wandelroute van het Singelpark. Door de centrale ligging is het centrum van Leiden op loopafstand met o.a. restaurants, musea, diverse universiteitsgebouwen, winkels, supermarkten, openbaar vervoersvoorzieningen en de gezellige markt op woensdag en zaterdag.

Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag (A4) en Utrecht (N11) zijn eenvoudig te bereiken. Binnen een paar fietsminuten bereikt u tevens het NS-station Leiden Centraal of het NS-station Leiden Lammenschans. Parkeergelegenheid is er in de straat bij de woning aan de openbare weg. Eigenaren komen in aanmerking voor een parkeervergunning via de gemeente Leiden.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei extra documenten en informatie zijn er tevens handige tools te vinden over de zonnestand, luchtkwaliteit en voorzieningen. Download de brochure van Funda om naar deze site te gaan.

Begane grond;
Entree, hal met klassieke tegels, laminaatvloer, kast onder de trap, keuken aan de achterzijde met keuken in rechte opstelling, aansluitingen voor wasapparatuur en een badkamer met douche en toilet. Vanuit de keuken is er toegang naar de zijtuin (patio) met achterom. 1e grote kamer aan de voorzijde (voormalige winkelruimte) met laminaatvloer.

1e verdieping;
Overloop met deur naar balkon aan de achterzijde en een vaste kast, 2e kamer aan de voorzijde, met dakkapel. 3e kamer aan de voorzijde met dakkapel en vaste kast, 4e kamer aan de achterzijde met wastafel.

Zolderverdieping 5e kamer voorzien van laminaatvloer en een dakraam.

Apart achtergedeelte
Entree, hal met trap naar boven en aansluitingen wasapparatuur. Voormalige bakkerijruimte met koelcel en tegelvloer en opstelling cv-combiketel.
1e verdieping overloop met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, grotere 6e kamer (studio) met dakkapel, keukenblokje en slaap/leefruimte.

Overige kenmerken
– Bouwjaar 1939.
– Woonoppervlakte 140m2.
– Inhoud 456m3.
– Perceel 93m2
– Centrale verwarming en warmwater via cv-combiketel Intergas HRE mei 2019
– Deels dubbelglas.

Vraagprijs: € 395.000,- k.k. | Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Trompstraat
Huisnummer
44
Postcode
2315 TB
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 2.822
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 jaar, 1 maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1939
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
93 m²
Inhoud
456 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
F
Label einddatum
18-05-2032
Type ketel
Intergas HR
Boiler jaar
2018
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Oppervlakte
11 m²
Tuin
west
Media

Vergelijk objecten