Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Annelien Kappeynestraat 31
€ 795.000,- k.k.
Beschrijving
Water- en tuinliefhebbers opgelet! Op de mooiste plek in de wijk ‘Stevenshof’, grenzend aan open vaarwater, ligt deze goed onderhouden geheel vrijstaande riante woning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is een heerlijke royale woning in een rustige buurt met een ruime garage, 5 slaapkamers, grote achtertuin met een eigen aanlegsteiger. Via de Oude Rijn vaart u naar het centrum van Leiden, de Kagerplassen of Katwijk aan Zee. Door de aanwezigheid van een
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte390 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Water- en tuinliefhebbers opgelet!

Op de mooiste plek in de wijk ‘Stevenshof’, grenzend aan open vaarwater, ligt deze goed onderhouden geheel vrijstaande riante woning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het is een heerlijke royale woning in een rustige buurt met een ruime garage, 5 slaapkamers, grote achtertuin met een eigen aanlegsteiger. Via de Oude Rijn vaart u naar het centrum van Leiden, de Kagerplassen of Katwijk aan Zee. Door de aanwezigheid van een voor- en achtertuin maar ook een riant dakterras is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Tien minuten lopen naar winkelcentrum Stevensbloem waar onder andere supermarkten, een bakker, drogisterij en een dierenwinkel te vinden zijn. Verder zijn er op korte afstand scholen, gezondheidscentrum, bibliotheek en verschillende parken. Ideaal voor hardlopen of om even een frisse neus te halen. Ook zijn er genoeg speelvoorzieningen voor kinderen. Kortom, een ideale wijk voor het hele gezin. Het centrum van Leiden ligt op fietsafstand en je reist gemakkelijk naar andere steden via het nabijgelegen station De Vink en de A4 en A44.

Indeling

Begane grond:
Ruime voortuin met eigen oprit en toegang tot de garage. Entree van de woning, ruime hal, toilet met fontein, garderobe en vernieuwde meterkast (6 gr. + 2 fases) + stadsverwarming unit. Vanuit de hal is er een deur naar de garage. De garage biedt veel bergruimte en mogelijkheden om te klussen. Via een deur aan de achterzijde van de garage is er toegang tot de achtertuin. De lichte woonkamer is meer dan ruim te noemen. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot de diepe zonnige achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken geplaatst. De keuken is geplaatst in een U-vormige opstelling en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Koel/vries combinatie (2021) , combi-oven, 4-pits elektrische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en afgewerkt met natuurstenen werkblad. Er is op de gehele verdieping vloerverwarming aanwezig.

1e verdieping:
Via open trap toegang tot de lichte overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een twee slaapkamers. Eén van de kamers is in gebruik als werkkamer en de tweede slaapkamer heeft met een extra zijraam ook uitzicht over de omgeving. Aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer met vaste kastenwand die als Master-bedroom gebruikt kan worden. De ruime badkamer ligt eveneens aan de achterzijde en is voorzien van een separaat ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

2e verdieping:
Op deze verdieping zijn er naast een overloop nog twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde met een hoog gebogen plafond geeft toegang tot het dakterras van 17 m². Verder is er nog een aparte ruimte met voldoende opbergmogelijkheden en aansluitingen voor de wasmachine en/of droger.

Buiten:
Parkeren op eigen terrein met uw auto is geen probleem. De diepe achtertuin met elektrische zonnewering is zowel via de woning als de garage te bereiken. Er is tevens een achterom aanwezig. De verzorgde achtertuin met diverse terrassen is gelegen op het westen, van de vroege ochtend tot het begin van de avond zijn er zowel plekjes in de zon als in de schaduw te vinden. U heeft een prachtig vrij uitzicht en de eigen aanlegsteiger maakt het woongenot compleet!

Kom kijken en laat je verrassen!!!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1996
– Gebruiksoppervlakte wonen: 174m²
– Gebruikersoppervlakte overige inpandige ruimte (garage): 20m²
– Gebouw gebonden buitenruimte (dakterras): 17m²
– Inhoud: 668m³
– Warm water en verwarming middels stadsverwarming
– Isolatie: Vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en volledig voorzien van dubbel glas
– Energielabel A (definitief)
– Parkeergelegeheid op eigen terrein
– Erfpacht: Kosten incl. administratiekosten zijn € 284,32 per JAAR.

Vraagprijs: € 795.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Annelien Kappeynestraat
Huisnummer
31
Postcode
2331 RZ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.569
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
1

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1996
Bouw soort
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
174 m²
Perceeloppervlakte
390 m²
Inhoud
668 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Label
A
Label einddatum
18-08-2032
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, beschutte ligging, aan vaarwater
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
241 m²

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten