Leiden
Kanaalweg 140
€ 585.000,- k.k.
Beschrijving
Fraai gelegen, royaal 3 kamer appartement op de 2e woonlaag met een prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal en op het grote balkon (Z) in de zon genieten van de voorbijtrekkende pleziervaart door de fraaie ligging van het complex. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, beiden met een eigen badkamer. Alle bewoners van dit complex hebben een afgesloten privé parkeerplek en een eigen berging onder het complex. Met de lift is niet alleen het appartement bereikbaar maar
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte121 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Fraai gelegen, royaal 3 kamer appartement op de 2e woonlaag met een prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal en op het grote balkon (Z) in de zon genieten van de voorbijtrekkende pleziervaart door de fraaie ligging van het complex.

Dit appartement heeft 2 slaapkamers, beiden met een eigen badkamer. Alle bewoners van dit complex hebben een afgesloten privé parkeerplek en een eigen berging onder het complex. Met de lift is niet alleen het appartement bereikbaar maar ook de parkeergarage en berging. Er is aan de achterzijde van het complex een gemeenschappelijke tuin.

Dit kleinschalige appartementencomplex uit 1990 ligt langs de Kanaalweg aan de zuidkant van Leiden en is snel bereikbaar vanaf de A4 vanuit Amsterdam en Den Haag.
Het is slechts 9 minuten fietsen naar het centrum van de binnenstad van Leiden. Het dichtstbijzijnde treinstation – Lammenschans – bevindt zich op slechts 4 minuten fietsen. Dagelijkse boodschappen kunt u doen in het winkelgebied bij de Plus Lammenschans dat zich op 5 minuten wandelen bevindt.

OMSCHRIJVING APPARTEMENT
Het complex is voor eigenaren niet alleen via de hoofdentree aan de voorzijde te betreden (met centrale toegangsdeur en videofooninstallatie) maar ook via de achterzijde door een afsluitbare toegangsdeur die uit komt in de hal met lift. Aan de achterzijde zijn enkele extra vrij toegankelijke parkeerplaatsen voor bezoekers. De lift brengt u naar de juiste verdieping.

De indeling van het appartement:
Entree/gang met garderobe nis en meterkast; 2 slaapkamers beiden met een eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De andere slaapkamer heeft een badkamer met douche en wastafel. Uiteraard is er een apart toilet met fonteintje; een wasruimte waar ook de Cv-ketel zich bevindt. De lichte woonkamer heeft over de gehele breedte een raampartij en door middel van de schuifpui betreedt men het grote terras (ca 22m2) op het Zuiden. De enigszins gedateerde half open keuken is voorzien van diverse apparatuur.
Het appartement is grotendeels voorzien van een marmeren vloer.

ATTENTIE
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan diverse nieuwbouwcomplexen in de directe omgeving. Daarom wordt het verkeer bestemd voor Kanaalweg 140 tijdelijk omgeleid. In de loop van 2022 wordt de herinrichting van het wegennet en de groenvoorziening voor “Kanaalpark” door de Gemeente Leiden voltooid.

Bijzonderheden:
1. Uitzicht op Rijn Schiekanaal vanaf riante woonkamer met het ruime balkon
2. Appartement van 122 m2 (excl 22m2 balkon) met veel licht inval door gunstige zonligging
3. Totaal 2 slaapkamers met eigen badkamer
4. Volledige dubbele beglazing met kunststofkozijnen
5. Aanwezigheid lift
6. Privé parkeerplaats onder complex en eigen berging
7. Aparte parkeerplaatsen voor bezoekers
8. Goede bereikbaarheid met de auto vanaf A4 (Den Haag/Amsterdam)
9. Binnenstad Leiden, treinverbinding en uiteenlopende winkels (ook voor dagelijkse
boodschappen) op geringe fiets-loopafstand
10. VVE bijdrage € 243,32 per maand.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar de deze website te gaan!

Ouderdomsclausule
Gelet op het bouwjaar (1990) van het verkochte is koper ermee bekend dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit van het verkochte gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe (re) woningen. Koper is in de gelegenheid gesteld hiertoe nader onderzoek te (doen) laten uitvoeren. In afwijking van artikel 6.3 van de koopakte en artikel 7: 17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bij zonder gebruik voor rekening en risico van de koper. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de fundering, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Koper verklaart het verkochte op de leveringsdatum te aanvaarden in de huidige staat en met de huidige bestemming, inclusief alle hem bekende en onbekende gebreken. Bij het tot stand komen van de koop verklaart de koper genoegzaam bekend te zijn met de bouwkundige staat van de onroerende zaak.

Nimmer bewoond clausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte niet zelf heeft bewoond en gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3 van de koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van de koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening rnee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

This beautifully located, spacious 3-room apartment on the 2nd floor overlooks the Rijn-Schie kanaal. Due to its (S) orientation the large balcony is great for outdoor living from spring to fall while you enjoy the pleasure boats passing by.

This apartment has 2 bedrooms, both with a private en-suite bathroom. There is secure and dedicated parking space and storage room under the complex. Both the apartment and the parking are accessible by elevator. There is a communal garden at the rear side of the complex.

This small-scale apartment complex from 1990 is located along the Kanaalweg on the south side of Leiden and is quickly accessible from the A4 highway from Amsterdam and The Hague.
It is only a 9 minutes bike ride to the city center of Leiden. The nearest train station – Lammenschans – is only 4 minutes by bike or 10 minutes walking. For daily groceries there is a large supermarket, Plus Lammenschans, within 5 minutes walk.

APARTMENT DEscriptION
The impressive main entrance, operated with a videophone system, is located on the front side. Owners can equally access the building via the lockable back entrance door. Both entrances lead to the main hall with the elevator and staircases. At the back side of the building there are some additional free parking spaces for visitors. The elevator will take you to the correct floor.

The layout of the apartment: Entrance hall with wardrobe niche and electrical cupboard; 2 bedrooms with their own en-suite bathrooms. The master bedroom has a bathroom with a bath, separate shower, a vanity with double sink and a toilet. The second bedroom has a bathroom with shower and a vanity. Along the corridor there is a guest toilet with a wash basin. The large laundry room where the central heating boiler is also located offers space for washer, dryer, extra fridge and storage. Through double doors you enter the bright living room with windows all along the front side. A sliding door gives access to the large terrace (approx. 22m2) South orientated. The somewhat dated semi-open kitchen is equipped with various equipment.
The main flooring in the apartment is marble.

NOTE
Various new-build complexes in the immediate vicinity are currently being finalised. Therefore, traffic destined for Kanaalweg 140 is temporarily diverted. In the course of 2022, the refurbishment of the road network and the landscaping for “Kanaalpark” will be completed by the Municipality of Leiden.

Particularities:
1. View of the Rijn Schiekanaal from the spacious living room and large balcony
2. Apartment of 122 m2 (excluding 22 m2 balcony) with lots of daylight due to its orientation
3. Total 2 bedrooms with private bathrooms
4. Full double glazing with plastic window frames
5. Elevator presence
6. Dedicated parking space under the complex and private storage room
7. Separate parking spaces for visitors
8. Good accessibility by car from A4 (The Hague/Amsterdam)
9. Leiden city center, train connection and various shops (also for daily
groceries) within a short cycling distance
10. VVE contribution € 243.32 per month.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Kanaalweg
Huisnummer
140
Postcode
2321 JZ
Stad
Leiden

Overdracht

Aankoopprijs
€ 585.000,- k.k.
Aankoopprijs per m²
€ 4.835
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
9 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²
Inhoud
359 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
01-12-2030
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Nefit
Boiler jaar
2006
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder, parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten