Amsterdam
Da Costastraat 73-H
€ 800.000,- k.k.
Beschrijving
***** VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DE WONING KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN ***** ***** DUE TO THE HUGE INTEREST IN THE PROPERTY WE CANNOT SCHEDULE NEW VIEWINGS ***** Prachtig dubbel benedenhuis van ca. 84 m2 in de zeer gewilde ‘Da Costabuurt’ in hartje Oud-West. Dit sfeervolle en uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met riante tuin is op eigen grond gelegen en kan zó betrokken worden! De woning heeft een charmante woonverdieping met een luxe
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte84 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

***** VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DE WONING KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN *****

***** DUE TO THE HUGE INTEREST IN THE PROPERTY WE CANNOT SCHEDULE NEW VIEWINGS *****

Prachtig dubbel benedenhuis van ca. 84 m2 in de zeer gewilde ‘Da Costabuurt’ in hartje Oud-West. Dit sfeervolle en uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met riante tuin is op eigen grond gelegen en kan zó betrokken worden!

De woning heeft een charmante woonverdieping met een luxe open keuken. Via een trap betreedt u moeiteloos de zeer diepe achtertuin van circa 78 m2. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon in optimale privacy. Aan de achterzijde van de tuin staat een stijlvolle Victoriaanse kas, een sfeervolle toevlucht gedurende alle seizoenen. Op de benedenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, een luxe badkamer met een dubbele douche en een separaat toilet.

De Da Costastraat is een rustige maar zeer centraal gelegen straat tussen de Singelgracht en de Da Costagracht. De straat is vernoemd naar de Joodse dichter en historicus Isaäc da Costa (1798-1860).

OMGEVING
De woning is centraal gelegen op enkele minuten van de populaire 9 straatjes, het Leidseplein, de bruisende Hallen (met een bioscoop en de foodhallen), De Jordaan én Het Vondelpark. Er zijn diverse winkels en gezellige restaurants waaronder Restaurant Gertrude, The Breakfast Club, Spaghetteria West, Karavaan en Five Brothers Fat. Aan de Elandsgracht vind je Flo’s Bagels en Rum Baba voor de lekkerste koffie en broodjes. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Kinkerstraat, Bilderdijkstraat en de bekende Ten Katemarkt. Ook basisscholen en kinderdagopvang liggen op loopafstand.

Verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend; er rijden diverse trams vanaf het Leidseplein, de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. Vanaf halte Marnixstraat vertrekken er diverse bussen. Met de tram of op de fiets bent u binnen een kwartier op het Centraal Station. Diverse /tram- en busverbindingen liggen op loop- of fietsafstand. Tevens ben u in ongeveer 5 á 10 autominuten op de Ringweg A-10.

INDELING
Deze woning is zowel op de beletage als via de begane grond te betreden.
De beletage beschikt aan de voorzijde van de woning over een luxe keuken. De keuken vervaardigd door Siematic is uitgevoerd met apparatuur van Siemens; een combi-oven, een koffiemachine, een Quooker, een koelkast en een separate vriezer. De afzuigkap is van het merk Berbel. Hiernaast is de hoogglans witte keuken modern uitgevoerd met een licht grijs composiet aanrechtblad en met eigentijdse pitt cooking.

De leef- en eetruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt via openslaande deuren toegang tot de ruime tuin, gelegen op het noordoosten. In het verlengde van de woonkamer is nog een studie gesitueerd.

De tuin is prachtig aangelegd met paden en terrassen van Bankirai hout. Gedurende de zomer is dit een ideale plek om van de zon te genieten. Aan het einde van de tuin prijkt een Victoriaanse kas (10 m²) met verwarming, water en elektriciteitsvoorzieningen. Voor de kas groeit een prachtige Magnolia Grandiflora ‘Goliath’. Deze boom bloeit van juni tot oktober en heeft indrukwekkende bloemen tot wel 30 cm in diameter, die heerlijk geuren.
Dankzij de diepe en zorgvuldig aangelegde achtertuin geniet de woning van een buitengewone mate van privacy!

De begane grond beschikt over een tweede slaapkamer met inbouwkast aan de voorzijde van de woning en een masterbedroom met inloopkast aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer biedt ook toegang tot de tuin met openslaande deuren. In de slaapkamer is bekabeling voor de televisie aangelegd.
Op de begane grond is de vloer onder het eikenhouten parket geëgaliseerd en geïsoleerd met magnesiet, waardoor deze behaaglijk aanvoelt.

De badkamer is voorzien van hoogwaardige luxe details, zoals een dubbele stortdouche, brede wastafel en een designradiator. Een optimale waterdruk is gegarandeerd door de combinatie HR-combiketel van Itho en 18 mm leidingen.

Op de gang bevindt zich nog een ruime trapkast en een separaat toilet. In het tochtportaal op de begane grond is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger aansluiting.

EIGENDOM
De woning is gelegen op eigen grond.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd ‘Vereniging van Eigenaars Da Costastraat 73 te Amsterdam’. Het beheer is in handen van de vereniging zelf. De servicekosten bedragen € 75,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen op eigen grond
– Prachtig aangelegde tuin met hardhouten vlonders en looppaden
– Unieke kas achterin de tuin omgebouwd tot loungehoek
– Zwevend woning scheidend plafond in de woonkamer (extra geluidsisolatie)
– Magnesiet vloer op de begane grond (geëgaliseerd en geïsoleerd)
– Inbouw LED spots over de gehele benedenverdieping
– Houten kozijnen met dubbele beglazing
– In de slaapkamer is bekabeling voor een tv aangelegd
– Hoge plinten door de gehele woning
– Fraaie eikenhouten vloer
– Mechanische ventilatie woonkamer, badkamer en toilet
– Shutters door de gehele woning
– Oplevering in overleg

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar de deze website te gaan!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

————————————————————————————————————————————————-

ENGLISH TEXT

***** DUE TO THE HUGE INTEREST IN THE PROPERTY WE CANNOT SCHEDULE NEW VIEWINGS *****

Beautiful double ground floor apartment of approx. 84 sqm in the very popular ‘Da Costabuurt’ in the heart of Oud-West. This attractive and well-maintained 3-room apartment with a spacious garden is located on freehold land and can be moved into in no time!

The house has a charming living with a luxurious open kitchen. By using the staircase you can easily enter the very deep backyard of approximately 78 sqm. Here you can enjoy the sun in optimal privacy. At the rear of the garden is a stylish Victorian greenhouse, an atmospheric retreat throughout all seasons. On the ground floor there are two bedrooms, a luxurious bathroom with a double shower and a separate toilet.

The Da Costastraat is a quiet but very centrally located street between the Singelgracht and the Da Costagracht. The street is named after the Jewish poet and historian Isaac da Costa (1798-1860).

LOCATION
The house is centrally located a few minutes from the popular 9 streets, Leidseplein, the vibrant Hallen (with cinema and food halls), The Jordaan and The Vondelpark. There are several stores and cozy restaurants including Restaurant Gertrude, The Breakfast Club, Spaghetteria West, Karavaan and Five Brothers Fat. On the Elandsgracht you will find Flo’s Bagels and Rum Baba for the best coffee and sandwiches. For daily shopping you can go to Kinkerstraat, Bilderdijkstraat and the famous Ten Katemarkt. Elementary schools and childcare are also within walking distance.

Public transport connections are excellent; several trams run from Leidseplein, Bilderdijkstraat and Kinkerstraat. Various buses depart from the Marnixstraat stop. You can reach Central Station within fifteen minutes by tram or bicycle. Various tram and bus connections are within walking or cycling distance. You are also in about 5 to 10 minutes by car on the ring road A-10.

LAYOUT
This house can be entered from both the first floor and the ground floor.
The first floor has a luxurious kitchen at the front of the house. The kitchen manufactured by Siematic is equipped with appliances from Siemens; a combi oven, a coffee machine, a Quooker, a refrigerator and a separate freezer. The extractor hood is from the Berbel brand. In addition, the high-gloss white kitchen has a modern design with a light gray composite worktop and modern pitt cooking.

The living and dining area is located at the rear of the house and offers access to the spacious garden, located on the northeast, through French doors. A study is located as an extension of the living room.

The garden is beautifully landscaped with paths and terraces made of Bankirai wood. During the summer this is an ideal place to enjoy the sun. At the end of the garden is a Victorian greenhouse (10 sqm) with heating, water and electricity supplies. A beautiful Magnolia Grandiflora ‘Goliath’ is growing in front of the greenhouse. This tree blooms from June to October and has impressive flowers up to 30 cm in diameter, which have a wonderful scent.
Thanks to the deep and carefully landscaped backyard, the house enjoys an extraordinary degree of privacy!

The ground floor has a second bedroom with fitted wardrobe at the front of the house and a master bedroom with walk-in wardrobe at the rear of the house. This bedroom also offers access to the garden through patio doors. Cables for the television have been installed in the bedroom.
On the ground floor, the floor under the oak parquet is leveled and insulated with magnesite, which makes it feel comfortable.

The bathroom is equipped with high-quality luxury details, such as a double rain shower, wide sink and a design radiator. Optimal water pressure is guaranteed by the combination of Itho’s HR combi boiler and 18 mm pipes.

In the hallway there is a spacious stair cupboard and a separate toilet. In the tour portal on the ground floor there is a separate space for the washing machine and dryer connection.

OWNERSHIP SITUATION
The house is located on private land, no ground lease.

ASSOCIATION OF OWNERS
The association of owners is called ‘Vereniging van Eigenaars Da Costastraat 73 in Amsterdam’. Management is in the hands of the association itself. The service costs are € 75,- per month.

PARTICULARS
– Located on private land
– Beautifully landscaped garden with hardwood decking and walkways
– Unique greenhouse in the back of the garden converted into a lounge area
– Floating house separating ceiling in the living room (additional sound insulation)
– Magnesite floor on the ground floor (levelled and insulated)
– Built-in LED spots over the entire ground floor
– Wooden frames with double glazing
– Cables for a TV have been installed in the bedroom
– High skirting boards throughout the house
– Beautiful oak floor
– Mechanical ventilation living room, bathroom and toilet
– Shutters throughout the house
– Delivery in consultation

This property also has its own website available. In addition to the large format photos, there are also all kinds of useful tools. You can also find the relevant documentation here. Download the brochure to go to this website!

This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or restrictions at the Land Registry.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Da Costastraat
Huisnummer
73-H
Postcode
1053 ZG
Stad
Amsterdam

Overdracht

Vraagprijs
€ 800.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 9.524
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1888

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
250 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
E
Label einddatum
10-07-2028
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Itho
Boiler jaar
2011
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
78 m²
Tuin
northeast
Media

Vergelijk objecten