Advanced Search

€ 0 to € 2.000.000

More Search Options
we found 0 results
Your search results

De Vlashoven 1

Vraagprijs € 499.000 k.k.
De Vlashoven 1,
add to favorites
39
te koop
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Description

Aan de rand van Noordwijkerhout gelegen, karakteristiek vrijstaand herenhuis met prachtig lichtinval,
5 kamers, 4 slaapkamers, multifunctionele ruimte met 3 kamers, berging en zelfstandig gastenverblijf c.q. mantelzorgwoning met oprit voor een auto. De woning is gelegen op een riant perceel van ca. 260 m2. De woning kenmerkt zich door de ruimte en vele gebruiksmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de multifunctionele ruimte als kantoor- praktijk- of bedrijfsruimte aan huis. De woning is gesitueerd aan de rand van de dorpskern van Noordwijkerhout op korte afstand van het centrum en dichtbij uitvalswegen naar Leiden, Den Haag en Amsterdam. Tevens zijn de duinen, het strand en de zee op korte afstand en eenvoudig te bereiken.

Het object is zeer geschikt voor wonen met multifunctionele ruimte, welke als kantoor, gastenverblijf c.q. Mantelzorgwoning en berging te gebruiken is. De multifunctionele ruimte en berging zijn ook weg te halen/af te breken waardoor er op deze plaats een extra tuin kan worden aangelegd.

De woning is oorspronkelijk in 1929 gebouwd.

Nieuw te realiseren woning:
Herenhuis met woonoppervlakte 200 m2 en een inhoud 600 m3, 5 kamers waarvan 4 slaapkamers en een flinke tuin van 80 m2 (nog te realiseren)
Een gastenverblijf c.q. mantelzorgwoning met een woonoppervlakte 60 m2 en een inhoud van 160 m2, ingedeeld met hal, toilet en douche, cv ruimte, een woonkamer en open keuken en een verdieping verdeeld in 2 ruimte met een slaapkamer en de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren verder is er nog een vaste kast met veel bergruimte.

Huidige situatie:
Karakteristiek vrijstaand jaren ’30 herenhuis met kelder, multifunctionele ruimte achtergelegen berging en gastenverblijf c.q. mantelzorgwoning, kadastraal bekend gemeente Noordwijkerhout sectie D 1884 en 1885 gedeeltelijk. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 254 m2 en een inhoud van ca. 780 m3. Centrale verwarming via cv ketel HR en een keukengeiser voor het warme water. Deze woning heeft 5 kamers waarvan 4 slaapkamers en is grotendeels voorzien van dubbel glas.
Er is een multifunctionele ruimte van 50 m2 met een inhoud van 150 m3 en 3 kamers. De berging is ca.18 m2.

Deze woning wordt momenteel gebruikt als herenhuis met multifunctionele ruimte, kantoor en gastenverblijf. Het gastenverblijf is ca. 60 m2 en heeft 2 slaapkamers. Op dit moment in gebruik als 1 grote slaapkamer met mogelijkheid voor het creëren van een 2e slaapkamer.

A+

A

B

C

D

Your energy class E

E

F

G

Address: De Vlashoven 1
State/County:
Zip: 2211 WL
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 21950
Price: Vraagprijs € 499.000 k.k.
Property Size: 200,00 m2
Property Lot Size: 260,00 m2
Rooms: 9
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Energy class: E
Beschikbaar Per: In overleg
Bouwjaar: 1929
mechanische ventilatie
dakraam
Begane grond
Begane grond
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Tweede verdieping

Contact Me

Schedule a showing?
  • Uitgebreid zoeken

    € 0 to € 2.000.000

    More Search Options
  • Vragen?

Compare Listings