woningaanbod | bedrijfsaanbod | duokoop | onze dienstverlening | over Kerkvliet Makelaars | handige sites en informatie | referenties | contact

In een moeilijkere markt probeert Kerkvliet Makelaars nieuwe kansen te creëren voor kopers met de DUOKOOP regeling

Wij hebben als eerste makelaarskantoor in de regio Leiden het certificaat in ontvangst genomen als “erkend Duokoop-adviseur”. Duokoop is een regeling die is ontwikkeld voor de kopers.
Hierdoor kan een koopwoning nu wel binnen het bereik van een koper komen waar, die ze op basis van de huidige criteria van hypotheken niet gekocht zou kunnen worden.
Volgens ons maakt de Duokoop regeling het eerder mogelijk om in aanmerking  te komen voor een koopwoning: Duokoop belooft geen gouden bergen, maar door de huidige strakke regels voor het verstrekken van een hypotheek is het moeilijker, met name voor de starter op de woningmarkt, om een koopwoning gefinancierd te krijgen. Wat volgens de regels nu net niet lukt wordt met de Duokoopregeling meestal wel haalbaar. De Duokoopregeling is een echt consumentenproduct welke gericht is op de belangen van de consument, zodat het gebruik van de regeling niet leidt tot onredelijke kosten voor de koper. Kerkvliet Makelaars is van mening dat het bij de Duokoopregeling er uitdrukkelijk niet is om goedkoper te kunnen wonen, maar juist om een regeling waardoor het mogelijk is om de woning te kunnen kopen die anders net niet gekocht had kunnen worden.
Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Duokoop BV, omdat daarmee met een kwaliteitsproduct nieuwe kansen worden gecreëerd voor kopers in de woningmarkt.
Volgens de website www.Duokoop.nl is goede advisering van de consument belangrijk bij het kopen van een woning. Duokoop BV werkt daarom alleen samen met erkende makelaars en erkende financieel adviseurs.

Heeft u vragen of wenst u verdere informatie neem dan contact op met ons op: telefoonnummer 071-5141489 of per email, info@kerkvlietmakelaars.nl

Bekijk hier ons aanbod op basis van de duokoop regeling.