woningaanbod | bedrijfsaanbod | duokoop | onze dienstverlening | over Kerkvliet Makelaars | handige sites en informatie | referenties | contact
Verkopen
Is uw huidige woning te klein geworden? Wilt u naar een andere buurt of een andere streek? En is dat financieel haalbaar? Laat dan bij Kerkvliet Makelaars de reële marktwaarde van uw woning berekenen. Vervolgens kunnen we u helpen om de beste koopovereenkomst voor u te sluiten. Financieel gunstig, maar vooral ook op een prettige, persoonlijke manier.
 
Kopen
Bij het inschakelen van een makelaar draait alles om vertrouwen. Kerkvliet Makelaars begeleidt u daarom op een persoonlijke, betrokken manier bij de zoektocht en aankoop van een huis. We helpen u bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen. We regelen het juridische en kadastrale onderzoek. En als een goede onderhandelaar doen we er alles aan om voor u de beste koopprijs in de wacht te slepen.

Taxeren
Taxeren is specialistenwerk. Daarom worden de taxatierapporten van Kerkvliet Makelaars uitgevoerd door een erkende en NVM beëdigd makelaar en taxateur, ingeschreven in het register van Vastgoedcert. De beëdigde taxateur van Kerkvliet Makelaars kan een uiterst nauwkeurige en objectieve waardebepaling voor u uitvoeren. Onze taxatierapporten voldoen uiteraard aan de eisen van de gerenommeerde en erkende verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers. Deskundigheid waarop u kunt vertrouwen!

Huren
Ook als u op zoek gaat naar een huurhuis, helpen we u graag bij het vinden van een geschikte woning. Op basis van uw woonwensen oriënteren we ons op het huuraanbod in de markt en maken we afspraken bij de objecten. Uiteraard geven we u zorgvuldig informatie en advies over de door u gekozen objecten. Ook bespreken we in alle rust de inhoud van huurovereenkomsten, de rechten, plichten en juridische zaken.
 
Verhuren
Heeft u plannen uw woning te verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een tijd naar het buitenland gaat? Of omdat u een pand heeft als belegging? Dan kunt u bij Kerkvliet Makelaars rekenen op een professioneel advies en een serieuze aanpak. We nemen uw wensen met u door en gaan op een heldere manier aan de slag. Met de kandidaat huurder(s) bespreken we persoonlijke en inkomstensituaties, baan, huisdieren, motivatie en eventuele referenties. Zodat u altijd zeker bent van een betrouwbare huurder.
 
Beheren
Laat u het beheer van uw object(en) liever over aan een professional? Dan kan Kerkvliet makelaars optreden als contactpersoon en zorgdragen voor de inning van de huurpenningen. Ook kunnen we het onderhoud en eventuele reparaties verzorgen. We regelen een zorgvuldige opname van het object bij het aangaan van een huurovereenkomst. En als de huurovereenkomst afloopt voeren we de eindinspectie uit, verzorgen we de overdracht van sleutels en nemen we de meterstanden op. Nog een pluspunt: zodra we weten dat een huurcontract wordt beëindigd, komen we direct in actie om een nieuwe huurder te vinden. Het risico van leegstand is dus minimaal.